Dünya

Niloya, YouTube'da 5 milyon aboneye ulaştı

Türkiye'nin yüzü sıcak çizik film kahramanı Niloya, 11 Kasım'da gösterime girecek önceki beyaz perde filmi öncesinde YouTube kanalında 5 milyon aboneye ulaştı.

Niloya, YouTube'da 5 milyon aboneye ulaştı
07-11-2022 22:05
İstanbul

Konuya bağlı meydana getirilen açıklamaya göre, mürebbi belletici içerikleriyle küçüklere ve ailelerine vasıl Niloya, 24 bilyon bugün izlenme ve 4,5 bilyon görüntülenmeyle listelerde fevk tam toprak alıyor.

Niloya, YouTube'daki Türkçe kanalının birlikte 5 ecnebi kıstak ve ayraç dili kanallarıyla da küçük izleyicilerle buluşuyor.

Çocukların ruh bilimsel gelişimini müspet yönde aşılamak ve katkıda mevcut olmak maksadı ile senaristliği psikologlar ve pedagogların görüşleriyle hazırlanmakta olan Niloya ve dostlarının maceralarını paylaşmış olduğu YouTube kanalı istatistikleri, evlatların çizik film kovuşturma konusu hakkında de data sağlıyor.

İzlenme sağlanan kaynaklar ortada yüzdelik 63 ile zeki televizyonlar başı çekerken, 2. tam yüzdelik 30 ile el telefonu 3. tam ise yüzdelik 7 ile tablet ve elektronik beyin bulunuyor.

Niloya YouTube kanalını Türkiye'de en baş döndürücü izleyen vilayetler ortada İstanbul evvel tam toprak alırken, onu sırayla Ankara, Konya, İzmir, Bursa, Adana ve Diyarbakır kovuşturma ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER