Gündem

Adana'da pazarda kıymetli ve servet mevcut çantası çalınan kadın polise başvurdu

Adana'da piyasa alışverişine çıkan kadın, içinde tahminî 220 bin teklik mesabesinde giranbaha ve 165 bin lirasının bulunmuş olduğu çantasının çalındığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Adana'da pazarda kıymetli ve servet mevcut çantası çalınan kadın polise başvurdu
29-11-2022 11:08
Adana

İddiaya göre, Merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde Seyhan Aral, biriktirdiği değerli ve parayı eve hırsız girer korkusuyla çantasına koyup piyasaya gitti.

Aral, bölge pazarında alım satım icra ettiği esnada birlikte şüpheli, kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çalarak kaçtı.

İhbar ilişkin alana atıf edilen manşet ekipleri, şüpheyi tespit etmek düşüncesince düzentileme başlattı.

Seyhan Aral, AA muhabirine, "Ev kabul etmek düşüncesince biriktirdiğimiz paramızı, piyasaya giderken yanıma aldım. Alışveriş yaparken o esnada çantam birisi ad çeşidinden çalındı." dedi.

Aral'ın benzeri Enes Aral da emniyete gidip şikayetçi olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Eşim, akıbet yıllarda mahallemizde hırsızlık olaylarının artmasından çevre biriktirdiğimiz mal ve altınları yanına almasının elan emniyetli bulunduğunu düşünmüş. Alışveriş icra ettiği esnada da çanta maatteessüf çalınmış. Çantada 220 bin liralık mesabesinde değerli ve 165 bin liralık vardı. Bir an geçmiş o paranın bulunmasını tarafımıza iadeli edilmesini istiyoruz. Çok çirkin durumdayız."​​​​​​​​​​​​​​

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER