USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Togg, baştan "Great Place to Work" sertifikası kazandı

Great Place to Work Enstitüsü çeşidinden meydana getirilen "Çalışan Deneyimi Araştırması"nda, Togg, Trugo ve Siro ekiplerinin alım kültürü açısından eş noktaları ise ekiplerin şirketlerine duyduğu alım çalım ve grup ruhu oldu.

Togg, baştan
03-02-2023 15:08
İstanbul

Togg, grup şirketleri Siro ve Trugo beraberce çalım kültürü dair global ve serbest kuma sulta bulunan Great Place to Work Enstitüsü'nün düzenlemiş olduğu etkin deneyimi araştırmasında, zat mensuplarının icra ettiği değerlendirmeler kararında "Great Place to Work" sertifikasını fevk caba ikinci el almaya adalet kazandı.

Togg açıklamasına göre, insanoğlu ve inanma odağında düz yazı etmiş olduğu güzel çalım kültürünü, 2021 senesinde almış olduğu "Great Place to Work" sertifikası ile ispatlayan Togg, Great Place to Work Enstitüsü kabilinden Togg, Trugo ve Siro mensupları ortada meydana getirilen istimara ile bire kuma sertifikayı fevk caba ikinci el almaya müstahak görüldü.

Enstitü kabilinden meydana getirilen "Çalışan Deneyimi Araştırması"nda, Togg, Trugo ve Siro ekiplerinin çalım kültürü açısından kuma noktaları ise ekiplerin şirketlerine duyduğu alım çalım ve kadro ruhu oldu.

Uluslararası bölgede çalım kültürü dair sulta olan, 5 kıtada ve 60’tan kuma tomar ülkede tetkikat işleyen Great Place to Work Enstitüsü, gerçekleştirdiği etkin deneyimi araştırmasında güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, kadro ruhu ve alım çalım mevzularını esas ölçüt adına alıyor. Bu mevzular çevresinde kuma kararı ise çalışanların firmaya duyduğu itimatı ve memnuniyeti ölçen "güven endeksi" neticeleri belirliyor.

Dünya çapında 100 milyonu çok etkin bağlılığı anketinden derlenen verilerle desteklenen çalışma, Togg'un efdal inanma kültürüne cemaat kuma iş noktayı bulunduğunu gösteriyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler