USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Suriye'ye esmer harekâtı evveliyat ecnebi teröristler kaçmaya başladı

Pençe Kılıç harekatıyla yıldırı örgütü PKK’ya iane düşüncesince Suriye’ye mevrut ecnebi teröristler Ermeni, Süryani, ABD’li, Sırp, Kanadalı, Danimarkalı, İsviçreli ve Fransız 17 teröristin ölmesinin peşi sıra çabucak ülkelerine dönmeye başladı.

Suriye'ye esmer harekâtı evveliyat ecnebi teröristler kaçmaya başladı
26-11-2022 20:08
Pençe Kılıç harekatıyla yıldırı örgütü PKK’ya iane düşüncesince Suriye’ye mevrut ecnebi teröristler Ermeni, Süryani, ABD’li, Sırp, Kanadalı, Danimarkalı, İsviçreli ve Fransız 17 teröristin ölmesinin peşi sıra çabucak ülkelerine dönmeye başladı.Abone ol

Türkiye’nin Irak ve Suriye’nin kuzeyinde PKK’yı gaye düzlük esmer destekli iklim harekâtı 6. gününe girdi. Sivil hassasiyetinin ön planda bulunduğu harekât dâhilinde birlik fasıl Rusya ve ABD’nin PKK ile ortak kullandığı iptidai ayrımlı askerî üs de bombalanan mevziler ortada toprak aldı.

Terörün en ehemmiyetli dirimlik deposu bulunan arazi yağı tesislerinin peşi sıra örgüte Irak’tan tabanca ve mühimmat sevkiyatının yapıldığı Fiş Habur Gümrük Kapısı ve sevkiyat güzergâhı da vurulmaya başladı.

300'den birlik tomar yıldırıcı öldürüldü

ABD öncülüğündeki ortak yönetim güçleri ağırlaşan bombalama haysiyetiyle hat değiştirirken Suriye’de konuşlu ithal teröristlerin üç anne karargâhı da Türk füzeleri çeşidinden imha edildi. Ayn el-Arab, Menbiç, Kamışlı ve Rakka bölgelerinde maktul 300’ü çok PKK teröristinden 17’sinin ABD, Kanada, Fransa, Sırbistan, Danimarka, İsviçre ve Ermenistan menşeli ecnebi menşeli bulunduğu öğrenildi. 

Abd ve Rusya tarafında askeri hareketlilik

Türkiye’nin teröre erinç azimli tutumu yakut operasyonları ile sürerken hamam alanda konuşlu Rus ve Amerika güçleri de mevcud dört başı mamur askeri pozisyonlarını düzeltilmiş etti. Türk operasyonları haysiyetiyle Amerika güçlerinin, Rimeylan, Tel Semen, Derik, Koniko, Şeddadi, el-Hayr, el-Omar üzere bölgelerde dört başı mamur karakol faaliyetlerini durduğu gözlenirken Rusya ordusu da Tel Rifat, Ayn İsa, Ayn el-Arab ve Tel Temir aksında nice askeri yeri boşalttı.

 Türkiye, sahada çalışkanlık tay tay arabası rejim, Amerika ve Rus unsurlara, duyuru edilen askerî ziyan bölgelerini umumi namına bildiriyor. Bombardıman noktaları ise paylaşılmıyor. Operasyondan çelimsiz müddet öncesine sincap Rus ve Amerika güçlerinin PKK ile baş başa kullandığı iptidai üs vuruldu. Bu bölgelerde rastgele birlik Rus ve ya Amerika askeri varlığının bulunmadığı, rastgele birlik dü dünya askerlerinin benzeşim vaziyette 15’ten birlik tomar noktadan çekilmiş bulunduğu mevrut bilgiler arasında. Terör örgütün PKK’nın güya ajansları; rejim, Amerika ve Rus ordusu çeşidinden boşaltılan üsleri yaymaca uzlaştırıcı namına derin birlik şekilde kullanıyor.

örgütten "sivil elbise giyin, umumi ağ ve Android el telefonu kullanmayın" talimatı

Terör örgütüne sekiz senedir Irak’tan meydana getirilen yardımların anne güzergâhı Semelka-Fişhabur Kapısı, Türk uçakları ve SİHA’larının bombalama hedefleri arasında. Sınır kapısının baş noktası Şirik’ten Şeddadi’ye uzanan koridorda iHA-SİHA devriyelerinin çoğalması ve uçaklardan fırlatılan füzeler haysiyetiyle yıldırı örgütüne müteveccih sevkiyat ağız ağıza durdu. Koalisyon güçleri karşılaştıkları gidişat yüzünden aktarım hattı namına el-Velid aksını devreye soktu. PKK teröristleri ise Irak bağlantısını Malikiye hattından cankurtaran ve taharri memuru polis görünümlü araçlarla sağlamaya çalışıyor. teşkilat dört başı mamur karışma sahalarında teröristlere “Sivil elbise giyin” emri ile baş başa umumi ağ ve Android el telefonu kullanımını yasakladı. 

Türkiye’nin taharri memuru polis hassasiyeti gine esas strateji

Türkiye şimdi evvela meydana getirilen Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı, İdlib ve Barış Pınarı Harekâtları ile dört başı mamur arsıulusal kasıntı ve kamuoyunun beğenisini kazandı. Suriye Millî Ordusu (SMO) ile ortak Ayn İsa, Menbiç, Ayn el-Arab ve Tel Rifat’ı havi acemi operasyona hazırlanmakta bulunan Türkiye’nin taharri memuru polis hassasiyeti gine esas izleme namına belirlendi.

Gazetemizin eriştiği bilgilere gereğince Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Pençe-Kılıç Harekâtı’nın başlama emrini verirken taharri memuru polis yerleşme birimleri ve siviller dair hususi özen gösterin emri verdi. Operasyondan altı ay evvela yer, konum, insan tespiti ile ait düzen bağı çalışkanlık tay tay arabası MİT, yakut istihbaratı indinde sayısal izlem ve İHA izlemeleri ile de dört başı mamur yıldırı noktaları ve teröristleri belirledi. Kullanılan alavere dalavere metotları belirleme edildi. Harekâtın taharri memuru polis hassasiyeti ile ait birlik başka eleştiri değişmeyen ise akıbet değişmeyen donör komutanlara, yaralanan noktalara müteveccih ayrımlı evolüsyon yerinde bombardımanı silme yetkisi verilmesiydi. Sahada vazifeli birlik TSK komutanı şu anne denli kimi noktalarda alana andıran meşkûk taşıt ve taharri memuru polis giyinik şahıslar yüzünden kimi bombardımanların ertelendiği bilgisini paylaştı.

Son saldırılarda Ermeni, Süryani, Abd’li, Sırp, Kanadalı, Danimarkalı, İsviçreli ve Fransız 17 ithal terörİst öldü

PKK’ya iane gayeli Suriye’ye mevrut Batılı teröristler yaşanmış bulunan bozgunluk haysiyetiyle ülkesine dönüyor. Erbil’den akıbet birlik haftalık çağda minimum 60 yıldırıcı ülkesine döndü. Bölge aktivistlerinden Ahmet Kasım şöyleki konuştu: Bu militanların ehemmiyetli kısmı ecnebi ihsas ajanı. Birçoğu, iane gönüllüsü namına alana giriyor fakat geçmiş iş namına güya akademilerde silah-savaş eğitimi alıp yıldırı örgütü saflarına katılıyor. Hepsinin dü üç ayrımlı kimliği var. Son saldırılarda Ermeni, Süryani, ABD’li, Sırp, Kanadalı, Danimarkalı, İsviçreli ve Fransız 17 ithal yıldırıcı öldü.

Sahte Kürt isimlerle sessiz, titreşimsiz gömülüyorlar

Bunların çokları sunulan gerçek olmayan Kürt isimlerle sessiz, titreşimsiz gömülüyor. Şu an bombardımanlar yüzünden kafalarını kaldırmadıkları düşüncesince çökme altında yatan onlarca teşekkül çalışanının cesedini çıkaramıyor.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler