USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Konyaspor ile Ankaragücü 32. randevuda

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında ferda iç sahada oynayacağı Ankaragücü ile ligde 32. kat karşılaşacak. Geride artan maçlarda akreditasyon uydurma konusu.

Konyaspor ile Ankaragücü 32. randevuda
22-01-2023 16:05

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta maçında Konyaspor ile Ankaragücü ferda sayaç 20.00'da Konya Büyükşehir Stadı'nda karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar geride küsurat haftalarda 6 galibiyet, 9 el birliği ve 3 kaybetme alarak 27 nokta toplarken, sarı-lacivertliler ise 5 galibiyet, 4 el birliği ve 9 kaybetme kararında 19 nokta aldı. Maç öncesinde yeşil-beyazlılar 7. sırada, Ankara kadrosu ise 13. tam bulunuyor.

32. randevu

Konyaspor ile Ankaragücü, bu maçla bu arada Süper Lig tarihinde 32. misil için karşıya gelecek. Aralarında şimdi evvela oynanan 31 maçta dü kadro da 12 yengi aldı. 7 maçta ise elde eden yan çıkmadı. Bu karşılaşmalarda Konyaspor 39 misil gol luğu yaşarken, Ankaragücü de 48 misil fileleri havalandırdı. İki kadro Konya'da bugüne derece 15 misil için karşıya geldi. Konyaspor, bu müsabakalarda 8 misil rakibini aşınmış ederken, 4 maçtan yenilgiyle ayrıldı, 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil-beyazlılar sahasındaki maçlarda 26 misil gol atma başarısı gösterirken, sarı-lacivertiler de 19 misil gol luğu yaşadı.
Bu mevsim ligin geçmiş yarısında Ankara'da oynanan savaş golsüz eşitlikle sona erdi

Ligin en aşkın berabere küsurat takımı

Konyaspor, Süper Lig'de bu mevsim oynadığı 18 karşılaşmada 9 misil berabere kaldı. Konya ekibi, bu istatistikle ligin en aşkın berabere küsurat ekibi konumunda bulunuyor. Yeşil-beyazlıları 7 beraberlikle Adana Demirspor ve Gaziantep FK izleme ediyor.

Murat Erdoğan geçmiş misil düdük çalacak

Konyaspor ile Ankaragücü ortada oynanacak karşılaşmayı yargıcı Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan'ın yardımcılıklarını Murat Ergin Gözütok ve Kamil Çetin yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak. Antalya bölgesi hakemi bulunan Murat Erdoğan bu maçla bu arada Süper Lig'de geçmiş misil karşılaşma yönetecek. Erdoğan şimdi evvela Konyaspor'un 22 Aralık 2022 tarihinde Türkiye Kupası'nda oynadığı ve uzatmalarda 3-2 galip geldiği Bodrumspor maçında fariza aldı.

Enver Furkan Çelebioğlu
 

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze halinde yayınlanmaktadır. Haberin video, foto ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler