USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Kamu bankalarından deprem bölgelerine toplamda 72 bilyon lira destek

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank deprem alanına 40 bilyon TL'si nakdi hediye kazanmak kabilinden toplamda 72 bilyon TL'lik dayanak noktası sağladı.

Kamu bankalarından deprem bölgelerine toplamda 72 bilyon lira destek
17-02-2023 18:05
İstanbul

Kamu bankalarının deprem bölgesine sağladıkları dayanak miktarı toplamda 72 bilyon liraya ulaşırken, maruz öbür destekler, deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarını hızlıca sarmasına asistan oluyor.

Ziraat Bankası'nın toplumsal iletişim araçları hesabından meydana getirilen paylaşımda, Ziraat Finans Grubu'nun afetzedelere korumak düşüncesince 21 bilyon lirası AFAD'a nakdi hediye iktisap etmek az daha mecmu 35 bilyon müfret dayanak sağlamış olduğu bildirildi.

Ziraat Bankası'nın da öbür amme bankaları derece itimat arka ödemelerini faizsiz alegori ertelediği kaydedilen paylaşımda, depremde yaşamını kaybeden vatandaşların borçlarının da silmiş olduğu aktarıldı.

Paylaşımda, bankanın itimat dayanak paketleriyle alana akıllıca şartlarda finansman imkanı sunmuş olduğu belirtilerek, "Depremde dokunca görmüş ferdî müşterilerimize 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar, KOBİ müşterilerimize ve çiftçilerimize 1 sene ödemesiz, 36 ay vadeye derece itimat destek paketleri oluşturduk. Bu paketleri çabucak devreye alıyoruz." denildi.

Paylaşımda, başkaca şunlar kaydedildi:

"Bölgede canlı kâffesi itimat kartı müşterilerimize gereksinimlerini karşılayabilmeleri düşüncesince faizsiz ve masrafsız 5 bin müfret Nakit Avans tanımladık. Deprem bölgesindeki şubelerimizden muamele meydana getirecek müşterilerimizden bankacılık muamele iş komisyonu almıyoruz. AFAD ve Türk Kızılayı’na Bankkart itimat kartı ile meydana getirilen bağışları faizsiz taksitlendiriyoruz. Deprem bölgesi düşüncesince ısınma, barınma, akaryakıt, tıbbi materyal ve besin yardımları yapıyoruz. Depremin önceki gününden itibaren alana esas gerekseme malzemeleri gönderdik, göndermeye de bitmeme ediyoruz. Deprem bölgesindeki çalışanlarımız, yakınları ve afetzedeler düşüncesince dernek ve taşımalık realizasyon ediyoruz. Böylece 21 bilyon lirası nakdi iktisap etmek az daha mecmu 35 bilyon müfret yardım sağlıyoruz."

VakıfBank'ın destekleri

VakıfBank'ın toplumsal iletişim araçları hesabından meydana getirilen paylaşımda da, "Deprem yaralarını kavuşturmak düşüncesince yegâne canevi olduğumuz şimdilerde nakdi bağıştan itimat borçlarının silinmesine derece herhangi bir ayrışık desteği veriyoruz. Toplam dayanak tutarımız 21 bilyon TL'ye ulaşırken üzerimize sakıt mesuliyeti adına getirmeye bitmeme ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda, meydana getirilen desteklerin detaylarına değgin şu bilgiler arazi aldı:

"VakıfBank Finans Grubu alegori aceleci gereksinimlerin karşılanmasına korumak düşüncesince AFAD'a 12 bilyon TL nakdi hediye etme sonucu aldık. Kredi arka ödemelerimi faizsiz alegori erteliyoruz. Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye il ve ilçeleri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki esas şahıslar ile KOBİ sınırına derece bulunan ticari işletmelere kullandırmış olduğumuz itimat borçlarını/taksitlerini, kâffesi itimat kartı borçlarını ve gayri nakdi itimat komisyonlarını öğrenci değgin olmadan 31 Ağustos'a derece 6 ay süreyle faizsiz erteliyoruz. Depremden dokunca gören ve talepte mevcut kıyamet bölgesindeki öbür 6 ilimizdeki (Adana, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ) müşterilerimize de mukteza kâffesi kolaylıkları sağlayacağız."

2023 yılı süresince ferdî ve kurumsal itimat kartları salname ücretleri ile uzuv ofis ve POS maaş ücretlerinin alınmayacağı bildirilen paylaşımda, "250 bin TL'ye derece bulunan ekincilik kredilerini istem olmadan 1 sene müddet ile faizsiz alegori erteliyoruz. Afet bölgesindeki öbür 6 ilimizdeki esas şahıslar ile KOBİ sınırına derece bulunan ticari işletmelere kullandırmış olduğumuz kâffesi itimat kartı, ferdî ve ticari itimat borçlarını/taksitlerini ve borçlarını öğrenci değgin olmadan 31 Mart 2023'e derece 1 ay süreyle faizsiz erteliyoruz. Ayrıca, KOBİ ölçeğinden iri firmalara fenomen ve müracaat bazında münferiden kıymetlendirmek yoluyla en akıllıca çözümü üretiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Deprem felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşların borçlarının silmiş olduğu de dökme paylaşımda, şunlar kaydedildi:

"Kredi dayanak paketlerimiz ile bölgemize akıllıca koşullarla finansman imkanı sağlıyoruz. Depremden dokunca görmüş ferdî müşterilerimize 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar; KOBİ müşterilerimize 1 sene ödemesiz, 36 ay vadeye derece itimat dayanak paketleri oluşturduk. Bu paketleri çabucak devreye alıyoruz.

İlk günden itibaren alanda canlı kâffesi itimat kartı müşterilerimize gereksinimlerini karşılayabilmeleri düşüncesince faizsiz ve masrafsız 5 bin müfret akçe öndelik tanımladık. Deprem bölgesindeki şubelerimizden muamele meydana getirecek müşterilerimizden bankacılık muamele iş komisyonu almıyoruz. AFAD ve Türk Kızılayı’na VakıfBank itimat kartı ile meydana getirilen bağışları faizsiz taksitlendiriyoruz. Deprem bölgesi düşüncesince ısınma, barınma, akaryakıt, tıbbi materyal ve besin yardımları yapıyoruz. Depremin önceki gününden itibaren alana esas gerekseme malzemeleri gönderdik, göndermeye de bitmeme ediyoruz. VakıfBank Arama Kurtarma ekibimiz VAKUR, önceki günden itibaren kontrol istirdat çalışmalarında fariza aldı. Deprem bölgesindeki istem fail çalışanlarımız, yakınları ve afetzedeler düşüncesince dernek ve taşımalık realizasyon ediyoruz. Böylece 12 bilyon lirası nakdi iktisap etmek az daha mecmu 21 bilyon müfret yardım sağlıyoruz."

Halkbank'ın destekleri

Halkbank'ın toplumsal iletişim araçları hesabından meydana getirilen paylaşımda ise Halkbank Finans Grubu'nun, deprem alanına 7 bilyon lirası nakdi iktisap etmek az daha mecmu 16 bilyon müfret yardım sağlamış olduğu bildirildi.

Halkbank Finans Grubu alegori afetzedelere korumak düşüncesince AFAD'a 7 bilyon müfret nakdi yardım etme sonucu alındığı ve itimat arka ödemelerinin faizsiz alegori ertelendiği anımsatılan paylaşımda, "Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye il ve ilçeleri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki esas şahıslar ile KOBİ sınırına derece bulunan ticari işletmelere kullandırdığımız itimat borçlarını/taksitlerini, kâffesi itimat kartı borçlarını ve gayri nakdi itimat komisyonlarını öğrenci değgin olmadan 31 Ağustos 2023'e derece 6 ay süreyle faizsiz erteliyoruz. Depremden dokunca gören ve talepte mevcut kıyamet bölgesindeki öbür 6 ilimizdeki (Adana, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ) müşterilerimizi de bu imkandan yararlandırıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda, 2023 yılı süresince ferdî ve kurumsal itimat kartları salname ücretleri ile uzuv ofis ve POS maaş ücretlerinin alınmayacağı anlatım edilerek, "Afet bölgesindeki öbür 6 ilimizdeki (Adana, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ ) esas şahıslar ile KOBİ sınırına derece bulunan ticari işletmelere kullandırdığımız itimat borçlarını /taksitlerini ve kâffesi itimat kartı borçlarını öğrenci değgin olmadan 31 Mart'a derece 1 ay süreyle faizsiz erteliyoruz. Ayrıca, KOBİ ölçeğinden iri firmalara fenomen ve müracaat bazında münferiden kıymetlendirmek yoluyla en akıllıca çözümü üretiyoruz." denildi.

Deprem felaketinde yaşamını kaybeden kâffesi alıcıların (bireysel ve kişi işletmeleri) itimat borçlarının, anamal ve faizleriyle baş başa silmiş olduğu tamlanan paylaşımda, şu bilgilere arazi verildi:

"Kredi dayanak paketlerimizle bölgemize akıllıca koşullarla finansman imkanı sağlıyoruz. Depremden dokunca görmüş ferdî müşterilerimize 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar; KOBİ müşterilerimize 1 sene ödemesiz, 36 ay vadeye derece itimat dayanak paketleri oluşturduk. Bu paketleri çabucak devreye alıyoruz. Bölgede canlı kâffesi itimat kartı müşterilerimize gereksinimlerini karşılayabilmeleri düşüncesince faizsiz ve masrafsız 5 bin müfret akçe öndelik tanımladık.

Deprem bölgesindeki şubelerimizden muamele meydana getirecek müşterilerimizden bankacılık muamele iş komisyonu almıyoruz. AFAD ve Türk Kızılayı'na Paraf itimat kartıyla meydana getirilen bağışları faizsiz taksitlendiriyoruz. Deprem Bölgesi düşüncesince ısınma, barınma, akaryakıt, tıbbi materyal ve besin yardımları yapıyoruz Depremin önceki gününden itibaren alana esas gerekseme malzemeleri gönderdik, göndermeye de bitmeme ediyoruz. Deprem bölgesindeki çalışanlarımız, yakınları ve afetzedeler düşüncesince dernek ve taşımalık realizasyon ediyoruz. Böylece 7 bilyon lirası nakdi iktisap etmek az daha mecmu 16 bilyon müfret yardım sağlıyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler