USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Jayden Oosterwolde: 'Şampiyonluk düşüncesince savaşmaya hazırım'

Fenerbahçe'nin toy transferi Jayden Oosterwolde, "Bu takımın şampiyonluğu ne derece aşırı istediğini biliyor ve görüyorum. Ben de bunun düşüncesince savaşmaya hazırım. Saha içi ve haricinde bu takımın menfaati düşüncesince elimden geleni yapacağım" dedi.

Jayden Oosterwolde: 'Şampiyonluk düşüncesince savaşmaya hazırım'
31-01-2023 18:08
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün meydana getirilen antrenmanla sürdürdü. Sarı-lacivertlilerin, İtalyan kadrosu Parma'dan ekibine katmış bulunduğu Jayden Oosterwolde, egzersiz öncesinde matbuat çalışanlarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe'ye nakil bulunduğu düşüncesince baş döndürücü bahtiyar bulunduğunu dile getiren Oosterwolde, "Türkiye'nin en şişman kulübüne geldim. Düşündüğüm şeylerin esas bulunduğunu geldiğimde elan açık anladım. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü buraya geldikten sonraları da gördüm. Taraftarlar beni rastgele devir desteklediler. Umarım bizi mevsim sonuna denli desteklemeye bitmeme ederler" ifadelerini kullandı.

"Bu takıma ve taraftarlara neler katabileceğimi açıklamak istiyorum"

Kendisini hazır hissettiğini kail Hollandalı futbolcu, "İtalya'da da sonsuz müddet alıyordum. Çok şişman ortak camiaya geldim. Burada da baskının olacağına şüphem yok. Fenerbahçe'ye araştırma görevlisi iktisap etmek düşüncesince rastgele devir hazırım. Bu takıma ve taraftarlara neler katabileceğimi açıklamak istiyorum. Bunu da yapabileceğimi biliyorum. Fenerbahçe'ye şampiyona uğrunda araştırma görevlisi iktisap etmek düşüncesince geldim" dedi.

"Umarım Hollanda ulusal takımından çağırma alabilirim"

Hollanda ulusal takımında dingildemek istediğini tamlayan gailesiz oyuncu, "Böyle ortak hayalim var. Genç takımın ortak parçasıydım. Hollanda ulusal takımının ikinci takımına da gidecektim, ancak muammer olduğum sakatlıktan ötürü gerçekleşmedi. Umarım hakeza ortak çağırma alabilirim. Bunu muktedir kızarmak düşüncesince güzel ortak başarım ortaya almak zorundayım" biçiminde konuştu.

"Jorge Jesus baş döndürücü güzel ortak beceri adam”

Jorge Jesus'un baş döndürücü güzel ortak öğretmen bulunduğunun altını çizen Oosterwolde, "Ben Jorge Jesus ile dayalı baş döndürücü müspet şeyler duydum. Kendisi hakkıyla baş döndürücü güzel ortak beceri adam. Ondan baş döndürücü obje öğreneceğimden şüphem yok. Hayalim, burada güzel ortak başarım ortaya koyarak, Premier Lig'e kullanmak ve Hollanda ulusal takımında epope göstermek" niteleyerek konuştu.

“Benim burada biricik amacım, takıma araştırma görevlisi olmak”

Transfer sürecinde sarı-lacivertli ekibin Hollandalı emektar aktörleri Pierre van Hooijdonk ve Dirk Kuyt ile konuşmadığını tamlayan Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu ile de rastgele ortak görüşmesi olmadığını aktardı. Ara nakil çağında ayrıksı takımların da kendisiyle ilgilendiğini tamlayan Hollandalı savunmacı, "Farklı liglerden nazarıitibar vardı. Fenerbahçe baş döndürücü şişman ortak camia. Kariyerimin ortak ahir evresini fikren buraya geldim. Benim burada biricik amacım, takıma araştırma görevlisi olmak. Yeteneklerimi ortaya almak istiyorum. Umarım benim katkımla bu arada şampiyonluklar ve kupalar kazanırız. Sonrasında neler olacağını göreceğiz" dedi.

“Asist yönünde kâr sağlamayı seviyorum”

Hem hücumda aynı zamanda savunmada namına maruz görevi en güzel halde hesabına getirmeye çalıştığını kail Oosterwolde, "Defansif manada çabuk ortak aktör olduğumu söyleyebilirim. Savunmada 1'e 1 pozisyonlarda da güzel olduğumu düşünüyorum. Beni az buçuk izlemişseniz ofansif ortak aktör olduğumu da görmüşsünüzdür. Saha içinde gelecek çıkmayı ve takımıma asist yönünde kâr sağlamayı seviyorum. Geçen sene da İtalya'da oynuyordum. Orada da savunmalı yönlerimi güçlendirdiğimi düşünüyorum. Ofansif ve savunmalı manada güzel olduğumu söyleyebilirim" biçiminde konuştu.

"Böyle ortak nazarıitibar ve teklifi beklemiyordum"

Fenerbahçe'nin namına öneri yapmasını beklemediğini anlatım fail gailesiz sol hoşgörüsüz oyuncusu, "Tam zamanı hatırlamıyorum ancak zannedersem hanuman kocaoğlan başındaydı. Teklifi evvel duyduğumda beklenmedik olmuştum. Böyle ortak nazarıitibar ve teklifi beklemiyordum. Elbette ki bu merakı duyar duymaz baş döndürücü bahtiyar oldum ve buraya geldim" dedi.

“Takım dostlarımla dingildemek düşüncesince sabırsızlanıyorum”

Fenerbahçe Stadyumu'nun atmosferinden baş döndürücü etkilendiğini tamlayan Jayden Oosterwolde, "Stada trafikten ötürü az buçuk geç geldik. İkinci yarıyı izleyebildik ve hava yuvarı baş döndürücü iyiydi. Bu atmosferde dingildemek düşüncesince kendimi hazır hissediyorum. Valencia, 4 gol attı. O benim dikkatimi çekti. Ayrıca 10 numaramız Arda güzel ortak aldatmaca ortaya koydular. Takım dostlarımla dingildemek düşüncesince sabırsızlanıyorum" niteleyerek konuştu.

"Şampiyon olmayı baş döndürücü ancak baş döndürücü istiyorum"

Fenerbahçe'de 24 numaralı formayı giyeceğini açıklanan Oosterwolde, "Taraftarlarımızın beklentisi, şampiyonluk. Şampiyon olmayı ego de baş döndürücü ancak baş döndürücü istiyorum. Galatasaray ile 4 nokta ayırt var. Maç karşılaşma beslemek durumundayız. Her maçı kazanmamız gerekiyor. Amacımız, bu yönde. Bu halde düşünürsek böke olacağımızı düşünüyorum. Bunu yapmak düşüncesince güzel ortak başarım ortaya koymalı ve birbirimize güvenmeliyiz. Bunu yapabilirsek bana uyarınca böke tığ olacağız. Buraya geldikten sonraları bu baskıyı olağandan hissettim. Bu takımın şampiyonluğu ne denli baş döndürücü istediğini biliyor ve görüyorum. Ben de bunun düşüncesince savaşmaya hazırım. Saha içi ve haricinde bu takımın menfaati düşüncesince elimden geleni yapacağım" niteleyerek laflarını noktaladı.

iha.com.tr üstündeki duyum ekspoze biçiminde yayınlanmaktadır. Haberin video, foto ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler