USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hakan Keleş: 'İyi bir Giresunspor izlettirmek istiyoruz'

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Kayseri kampının baş döndürücü dişi geçtiğini belirterek, takıma acemi eklenen futbolcuların uzlaşma dönemini atlattığında ligde elan güzel pozisyona geleceklerini söyledi.

Hakan Keleş: 'İyi bir Giresunspor izlettirmek istiyoruz'
20-09-2022 21:01
Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, açıklamalarda bulundu. Keleş, ulusal kol arasından sonraları deplasmanda oynayacakları Alanyaspor maçına derece en güzel halde hazırlanacaklarını dile getirdi.

Süper Lig'de Anadolu takımlarının akıbet devirde bir yükselişe geçtiğine özen çekici Hakan Keleş, “Giresunspor namına ligin en bağan bütçeli ve en güre üçüncü ekibi namına ilişkin koyarak ilerlemeyi hedefliyoruz. Adana Demirspor'un ligin önderi bulunduğunu görüyoruz. Yine Başakşehir ve Konyaspor takımları evvel 5'te bulunuyor. Bu Anadolu kulüplerinin bundan sonraları hâlâ çelimli bulunduğunu gösteriyor” niteleyerek konuştu.

Taraftar desteğinin önemine yer veren Keleş, “Maçlarımızda bize emniyetsiz dayanaklık etmek veriyorlar. Onlardan aşırı memnunuz. Bir şeyler başaracaksak bu daim bu arada olacak. Alanya dönüşü içeride Beşiktaş maçımız var. Çok çetin bir karşılaşma olacak. Geçen yıl Beşiktaş'tan 4 nokta aldık. Bu yıl de güzel bir netice ile boşanmak düşüncesince elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Mesut Erdoğan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler