USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: Talep eden, talip gelişigüzel öğrencimizi yurtlarımıza yerleştirdik

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Talep fail rastgele öğrencimizi yurtlarımıza yerleştirdik. Bu çatının altında iktisap etmek talip herkesi, topu topu olanakları seferber ederek yurtlarımıza alacağımızı söyledik, hamdolsun bunu başardık." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: Talep eden, talip gelişigüzel öğrencimizi yurtlarımıza yerleştirdik
04-11-2022 17:53
Kırklareli

Kırklareli programı kapsamında Halk Eğitim Merkezi'nde Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile müşterek araya mevrut Bakan Kasapoğlu, burada icra ettiği konuşmada "2023'e Giden Yolda kent Buluşmaları" kapsamında dayanıklı baş döndürücü faaliyet, dayanıklı baş döndürücü düzentileme gerçekleştirdiklerini, baş döndürücü çalışan, kani ve hedeflerine koşan müşterek kadroyla çalışmalarına bitmeme ettiklerini belirtti.

Kırklareli ile ihtisas bağlarının faziletkâr bulunduğunu özetleyen Kasapoğlu, hassaten Pınarhisar kazasının AK Parti'nin yapı sürecinde ehemmiyetli müşterek yerinin bulunduğunu kaydetti.

"Hiçbir çelim eren milletin yaktığı o ışığı söndürmeye yetmedi"

Türkiye'nin sonuç 20 yılda nice badire atlattığının altını çizen Bakan Kasapoğlu, konuşmasına şöyleki bitmeme etti:

"Ne badireler atlattık. Hepimiz esasen baş döndürücü güzel hatırlıyoruz fakat partimizin kapatılma davası ilkin iktisap etmek kıl payı muhtıralardan, vuruş teşebbüslerine denli dayanıklı baş döndürücü hadise... Ama tek güç, tek mihrak bu eren milletin yaktığı o ışığı söndürmeye, karartmaya yetmedi ve inşallah bundan sonradan da o ışığın enerjisini değme müşterek devir toy müşterek adımla, toy müşterek birliktelikle, toy müşterek inançla tazeleyerek kendimizi, o ışığı sürgit aydın kılmaya bitmeme edeceğiz. Çünkü kılıç aydın yarınlar düşüncesince çalışıyoruz. İşte bu kadro, bu teşkilatın dünyada tek örneği yok. Adanmışlığıyla, gayretiyle, beraberlik ruhuyla tek örneği yok. O sebepten dolayı inanıyoruz ki bu hareketin önüne ne bariyer çıkarırlarsa çıkarsınlar tıpatıp bugüne denli bulunduğu kıl payı alnımız ak, başımız sarp müşterek halde tek fitneye, fesada okazyon vermeden, ayrımsız beraberlik anlayışımızda daim baş başa yürümeye bitmeme edeceğiz."

Tüm dünyanın kilitlendiği, iri müşterek karamsarlığa sürüklendiği müşterek çağda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın girişimiyle hububat koridorunun açıldığını hatırlatan Bakan Kasapoğlu, Türkiye'nin bundan böyle hepsi dünyada lafı sabık müşterek evren ülkesi bulunduğunu vurguladı.

"Talep eden, talip değme öğrencimizi yurtlarımıza yerleştirdik"

Kasapoğlu, Türkiye'deki mektepli yurtlarının dünyanın tek ülkesinde olmadığını dile getirdi.

Talep edenlerin tamamına yakının yurtlara yerleştirildiğini özetleyen Kasapoğlu, konuşmasına şöyleki bitmeme etti:

"Talep eden, talip değme öğrencimizi yurtlarımıza yerleştirdik, 100 insandan 97'si yurtlarda. Dedik ya evvel ilkin 'bu çatının altında iktisap etmek talip herkesi bu kapıları sonuna denli açarak, hepsi olanakları seferber ederek yurtlarımıza alacağız', hamdolsun bunu başardık. İşte deriz ya canlı odaklı siyaset, yaratıcı siyaset, fariza odaklı siyaset, ahacık 21 yılda gelinen anlam hamdolsun, gençlerini hemen lafla, gençlerini hemen müşterek kadro döşenmemiş söylemlerle değil, onlara fariza ederek, onlar düşüncesince kapıları peşine denli açarak ortaya konan fariza anlayışıyla gerçekleşiyor. İşte Kırklareli'nde 500 taşınmazlar kapasitesinden 17 kıvrım artırarak 8 binden müşterek tomar müşterek kapasiteye ulaştık. Hamdolsun bundan sonradan da müşterek taraftan toy projelerimiz bitmeme ediyor. Hiçbir devir durmayacağız."

"500 binden müşterek tomar mektepli 1 milyondan müşterek tomar canlı krediden ve burslardan faydalanıyor"

Kredi ve burs uygulamaları kendince bilgelik sağlayan Kasapoğlu, Türkiye'de 500 binden müşterek tomar mektepli ile 1 milyondan müşterek tomar gencin güven ve burslardan faydalandığını anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesiyle gençlerin bundan böyle aldıkları kredileri, kelimesi kelimesine aldıkları kıl payı ödeyeceklerinin altını çizen Kasapoğlu, "1961 yılından bu yana faziletkâr tedris kanununda bulunan para şişkinliği farkını da geçmiş nite harçları tarihe gömdüysek güven borçlarındaki para şişkinliği farkını da AK Parti yerine sayın Cumhurbaşkanı'mızın canlı odaklı siyasetiyle tarihe gömdük. Hayırlı kademli olsun." niteleyerek konuştu.

"Tüm dünyaya ileti vereceğiz 2023'te"

Genç odaklı siyasete aksan karşıcı Kasapoğlu, Türkiye'nin en canlı kadrolarının AK Parti'de bulunduğunu söyledi.

"Türkiye Yüzyılı"nın gençlerin yüzyılı olacağını anlatım fail Bakan Kasapoğlu, konuşmasını şöyleki sürdürdü:

"Türkiye Yüzyılı devimselcilik yüzyılı olacak. Türkiye Yüzyılı'nda bugüne denli üretim ettiğimiz bu altyapıyı, değme bölgede güzel müşterek halde düz yazı edilen bu altyapıyı, spordan kültüre, kültürden sanayiye, ekonomiye altyapıya diplomasiye Türkiye Yüzyılı'nda daim baş başa el ele verip taçlandıracağız. O sebepten dolayı kaybedecek müşterek anımız bile yok. Dedik ya AK Parti müşterek davadır, müşterek inançtır ve müşterek kalıp modeldir. İşte bu kalıp modeli inşallah bu buluşmalarımızın en ehemmiyetli sonuçlarından bir tanesi olacak. 2023'te baş döndürücü iri müşterek mesajla, o ileti hemen millî müşterek ileti olmayacak. Tüm dünyaya ileti vereceğiz 2023'te. Türkiye'nin demokrasinin beşiği olduğunu, Türkiye'deki ulusal iradenin ne denli hassas, ne denli çelimli bulunduğunu ve tek halde milletin karşısında tek gücün, tek odağın duramayacağının mesajını vereceğiz."

Türkiye'nin değme Cumhuriyet Bayramı'nı müşterek uygulayım bilimi hamlesiyle kutladığını vurgulayan Kasapoğlu, Togg’dan bilgiler verdi.

Türkiye’nin defans sanayiden gayrı uygulayım bilimi sahalarında değme bölgede gümbür gümbür zımnında bitmeme ettiğini aktaran Kasapoğlu, AK Parti’nin fariza siyaseti bulunduğunu yararsız söylemediklerini belirtti.

Bakan Kasapoğlu, mütekâmil demokrasisi, ahbaplık düzeni, bilimi ve sanatıyla yaşamın değme dalında henüz çelimli ve henüz gönençli Türkiye hedeflerine yavaş yavaş ilerlediklerini dile getirdi.

Türkiye’de gençlere müteveccih meydana getirilen yatırımlardan örnekler sağlayan Kasapoğlu, "Nereye gidersek gidelim, kusursuz müşterek spor altyapısı var. Adana’dan Ardahan’a kadar, stadından havuzuna, havuzundan salonuna, değme branşa seslenme fail devasa müşterek enfrastrüktür var. Boşuna demiyoruz 'spor devrimi' diye. Bu devrimin en güzelini ortaya koyduk." ifadelerini kullandı.

Kırklareli ve ilçelerinde icra ettikleri yatırımları özetleyen Kasapoğlu, Kırklareli’nin fariza siyasetlerinin öncülerinden bulunduğunu vurguladı.

"Artık çocuklarımız, antrenörlerimiz eşliğinde istedikleri branşı öğreniyorlar"

AK Parti'nin çaylaklık hareketi bulunduğunu vurgulayan Kasapoğlu, gençlerin bu anlamdaki dinamizminin partilerinin en iri gücü ve pozitif yanları bulunduğunu dile getirdi.

Kırklareli'nde 20 bine benzeyen gence yüzme öğrettiklerini özetleyen Kasapoğlu, şunları kaydetti:

"(Yüzme bilmeyen kalmasın) kampanyamız var. Bir taraftan toy havuzlar düz yazı etmeye çalışıyoruz, müşterek taraftan değme müşterek branşta talip her insana spor eğitimleri veriyoruz. Her müşterek öğrencinin 4. sınıftan yetkilendirilmiş olduğunda behemehâl müşterek branşı öğrenerek yetkilendirilmiş olmasını istiyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımızla yürüttüğümüz baş döndürücü ehemmiyetli müşterek projeye bu sene başladık. Artık çocuklarımız antrenörlerimiz eşliğinde istedikleri müşterek branşı öğreniyorlar. Gençlik ve spor ikisi de baş döndürücü devim bilimi müşterek konu. Bu dinamizmin gereği yerine ta devim bilimi müşterek hile anlayışıyla inşallah bu gayretlerimizi büyütmeye Türkiye yüzyılını bu gayretlerle güçlendirmeye bitmeme edeceğiz. Biz biliyoruz ki Türkiye Yüzyılı'na çoluk çocuk mühür vuracak. Türkiye’nin sporcuları mühür vuracak."

Türkiye’de, 68'den müşterek tomar branşı en çelimli halde desteklendiklerini aktaran Kasapoğlu, bu kapsamda değme müşterek branşta iddialı olduklarını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler