USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Allah'ın izniyle bu yıl bizim senemiz olacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Allah'ın izniyle bu yıl bizim senemiz olacak." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Allah'ın izniyle bu yıl bizim senemiz olacak
29-11-2022 20:05
Adana

Koç, Yüreğir Belediyesince Yüreğir Kültür Merkezi'nde planlı "Gelecek Sizsiniz" etkinliğine katılarak, gençlerin sorularını yanıtladı.

"Hayatınızdaki dönüm noktalarınız nelerdir?" sorusu üzerinde Koç, 3 Haziran 2018'in, büyükbabası Vehbi Koç ve ağabeyi Mustafa Koç'un vefatının yaşamının dönüm noktalarından bulunduğunu söyledi.

Koç, birlikte gencin "Fenerbahçe Kürek branşı üzerinde ne düşünüyorsunuz?" sorusuna ise 2018'den bu yana birlikte konkur dış eksiksiz yarışları kazandıklarını belirterek, avrat kürekçilerinin çoğunun Adana'dan geldiğini vurguladı.

Türkiye'deki 21 gözyaşı altı liglerin kapatılmasına bağlı suali da cevap veren Koç, şöyleki konuştu:

"Karar kişi ortamında bakarsan akla yatkın mümkün zira U21'e mevrut ayrıntılar bundan böyle dinç değiller. Bunların yetişkinlerle oynaması isteniyordu. Onun düşüncesince U21 kapatıldı. Yerine birlikte bilinçlilik konmadığı düşüncesince neticede hata değişmeyen şekilde çıktı. Oradaki boyut kılıç kulüplere ikinci, üçüncü liglerde kol kabul etme hakkı verilecekti o da olmadı. Dolayısıyla U19'a kaldık. Kulüplerin istediği üzerinde sakınma küme yapıldı. Sonra amade olmadığımızı anladık. Başka bahara kaldı ancak gelecektir. Değişik devletlerde akla yatkın modeller var. Buraya birlikte bilinçlilik uygulamamız lazım."

"Allah'ın izniyle bu yıl bizim senemiz olacak"

Fenerbahçe'nin bökelik hasretine bağlı istifham üzerinde Koç, "Kısmetse, inşallah... Allah'ın izniyle bu yıl bizim senemiz olacak." dedi.

Teknik yönetmen Jorge Jesus'un gönderilmemesi icap ettiğini vurgulayan birlikte katılımcının hitabı üzerinde Ali Koç, "Jesus'u gönderen yok, giderse kendisi gider." yanıtını verdi.

Koç, birlikte gencin Fenerbahçeli Altay Bayındır ile ülfet etmek istemesi üzerine, Altay'ın sağlam birlikte karakter, önder olduğunu, tanıtma dair da namına iane edeceğini dile getirdi.

Bir katılımcının, "20 salname tiyatro' dediniz, bitirdiniz o tiyatroyu. Ama maatteessüf o temaşa devir zamane kurgulanıyor. Fenerbahçe Avrupa'da bitiş oynayacak ancak Türkiye'de bilinen şartlardan ötürü işiniz zor. Bu tiyatroyu bitirmenizi bekliyoruz." değerlendirmesine Koç, "İnşallah." niteleyerek karşılık verdi.

Koç, ecnebi hakemler mevzusundaki istifham üzerine, elden kendisinin değil, Kulüpler Birliğinin de bu fikrin peşinde durduğunu belirterek, "Hakem performansı ortada. Bu ortamında bulunduğumuz boyut giderildi ancak devir alacak. Zaman bölgeye genişliğinde eğreti birlikte devre ecnebi hakemi irdeleyelim konusunu evvel kılıç gündeme getirdik. VAR'da yapacaklar, sahada davranışlarında ölçülü federasyon. Bütün ekipler şikayetçi." niteleyerek konuştu.

"Arda Güler, aşırı nadir mevrut futbolculardan"

Hazırlık maçlarının Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu illerinde yapılması talebi üzerinde Koç, buna katıldığını, Fenerbahçe'nin değme yıl Doğu'da 2-3 kente gitmesi icap ettiğini anlattı.

Koç, sema mânialı birlikte sporcunun takımına dayanak noktası istemesi üzerine, kendilerinin de dayanak noktası düşüncesince bap kapı dolaştıklarını belirterek, "Forma dilerseniz yollarız, onun haricinde bap kapı maddesel dayanak noktası aradığımız düşüncesince bizim de yapacaklarımız sınırlı. Sizin kulübünüze şekil yollayabiliriz." ifadelerini kullandı.

"Arda Güler ve dinç kabiliyetler üzerinde ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerinde Koç, "Nüfusu efdal birlikte ülkenin yetiştirdiği çoluk çocuk parmakla sayılacak genişliğinde azsa birlikte şeyi hata yapıyoruz ancak hakkıyla şişman kabiliyetler var. Onların birlikte muhtelif 18-19'dan sonraları gelişimi bitmeme ettirilemiyor. Bu da sistemsel sıkıntı. Arda Güler, aşırı nadir mevrut futbolculardan. Onu nereye koyarsanız güzel olacaktır ancak şimdi aşırı Ardalara ihtiyacımız var." niteleyerek konuştu.

Acun Ilıcalı, mensuplarından beklentisini anlattı

Etkinliğe dahil olan kameraman ve İngiliz kulübü Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı da gençlerin değme devir ümitli olmaları icap ettiğini anlatım etti.

"Çalışanlarınızdan beklediğiniz en esas hassa nedir?" sorusuna Ilıcalı, şöyleki karşılık verdi:

"Benim sistemimde 'kaç el işe geldi' niteleyerek birlikte dizge yok, 'kaçta geldi' de yok. Herkesten biricik birlikte bilinçlilik bekliyorum; maruz işi kusursuz anlamıyla yapması, adına de medet koyması. Benim kafamdaki hayat, kişilerin sonuç basamak şen emek harcaması ancak doğurucu olması."

Etkinliğe, ortaöğretim ve darülfünun öğrencileri ile lehtar dernekleri katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler