USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Burak Akbay'ın annesinin yaşamış olduğu eve aynasız ekiplerini Ekrem İmamoğlu mu yolladı?

Ekrem İmamoğlu'na ilişkin polis ekiplerinin Sözcü'nün sahibi Burak Akbay'ın annesinin yaşamış olduğu evindeki ortak bayındırlık usulsüzlüğünü denetlemeye gitmesi sonrası, Sözcü Gazetesi ile İmamoğlu ortada kelimesiz ortak savaşın başladığı kamuoyuna yansımıştı. H

Burak Akbay'ın annesinin yaşamış olduğu eve aynasız ekiplerini Ekrem İmamoğlu mu yolladı?
09-11-2022 00:08
Ekrem İmamoğlu'na dair aynasız ekiplerinin Sözcü'nün sahibi Burak Akbay'ın annesinin yaşamış bulunduğu evimizdeki ortak bayındırlık usulsüzlüğünü denetlemeye gitmesi sonrası, Sözcü Gazetesi ile İmamoğlu ortada kelimesiz ortak savaşın başladığı kamuoyuna yansımıştı. Halk TV yayınına eklenmiş olan Ekrem İmamoğlu bu madde gönül rahatlığı sorulan soruya karşılık verdi.Abone ol

 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Halk TV'de gösterilen Gündem hususi programında gündeme dair soruları yanıtladı. Altılı masaya dair soruya İmamoğlu "Ben altılı ganyan masanın en enerjik neferiyim. Başından beri. Kurulduğu andan beri" diyerek karşılık verdi. İmamoğlu 'siyasi haram çıkarsa ne yaparsınız?' problemi da cevapladı.

İmamoğlu: Ben yola helalleşip çıktım

Ben anca sonrasını adisyona katmadım açıkçası. Israrla söylüyorum demokrasinin hukukun bulunduğu ortak ülkede hakeza ortak sorun açılmaz. Bir ısrarı da bitmeme ettiriyorum. Ben mualla Türk yargısına inanmak istiyorum. İnanki ortak hukukçuyu karşıma alıp hakeza olursa ne olabilmekte sormadım. Üst mahkemeleri vardır, itirazları olmaktadır bu işin.

Ben bu yola helalleşip çıktım. Annecim babacım orada. Sevgili eşim çocuklarım, helalleşip çıktım. Bu yolun zorluğunu meşakkateni biliyorum. Ve yaşanacak yaşatılacak, ve ne yazıkki töre dışı ahbaplık dışı bühtan komple esassız komple süreçlerin yolculuğun içirisinde bulunduğunu biliyorum. Biz bu yolu düşünülerek yola çıktık. Altını çizilyorum, beni sevenlerme helalleşerek yola çıktım.

Onun düşüncesince tek hususu bariyer namına görmüyorum. Mevzu Ekrem İmamoğlu mevzusu değil. Mevzu bu memleketin çoluğunun çocuğunun gencinin yaşanmışının Türkünün Kürdünün Alevisinin Sunnisinin Hristiyanının ki mevcut ise 86 milyon insanının bahtiyar ortak geleceği yolculuğudur.

Ben de onun neferiyim. Helalleştim, neferiyim, çalışıyorum, dört başı mamur bu vakalarla karşalaşacağımı bildiğim düşüncesince hücremin zerresinde fikir haşyet telaşe yok. Hepsine gönül rahatlığı mücadaleye hazır, katiyen mücadeleden vazgeçmeyeceğim. Makam devlet meselesinde ortak insanoğlu olsam o suali ihtimal sorardım. Bundan sonraları ne olacak? Ne yapılacak?

İmamoğlu Sözcü gazetesi ile aranızda yüklülük mevcut mı? Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay'ın annesinin evine aynasız gönderdiniz mi? sorusuna da karşılık verdi.

'Herhalde hacısı hocası öz aklıyla benim aklımı karıştırıyor'

Bu işlerin detayına girmeyi kendime yakıştırmam. Benim kişiliğimi, mücadelemi bilici o sütun içinde emin olun kapıdaki bekçisinden en değerli kenar yazarlarına yahut gayrı kişiliklere derece bilici baş döndürücü insanoğlu var. O büyüklenme gönül rahatlığı bu mevzuda detaya dönüşmek benim düşüncesince zul olur. Ama şunun bilinmesi geçişsiz İmamoğlu ortak yere aynasız göndermeyle münasebetli ortak şehremaneti başkanıdır. Herhalde hacısı hocası öz aklıyla benim aklımı karıştırıyor. Bazen kişi, kendinde bilmiş bulunduğu şeyi başkasına yakıştırır.

'Kimin kapısına aynasız yollamışım?'

O devir benim, basının yüzdelik 90'ı benim aleyhimde her insanoğlunun mülkü mülkü mevcut İstanbul'da, kimin kapısına aynasız yollamışım yahut bası yapmışım. Yapsam herhalde afet kopar, gelişigüzel devir gazeteler kolluk olur. Böyle ortak nesne kabil mi ya. Her yere aynasız gidebilir, benimle ne alakası var. Benim ortak zabıtanın ortak yere gitmesi gelmesiyle ne alakam olabilir. Ekrem İmamoğlu'nu kiminle karıştırıyorlar.

İstanbul'un bugününe ve yarınına dertleniyoruz. Biz İstanbul'un bütününe körlemeden bakmıyoruz, haset kurtarmıyoruz, ortak hapaz insanoğlunun beklentisine odaklanmıyoruz. Bugünü, yarını önceleyen şişman ortak değiş başlattık.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler