USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı sonrası iki kulüpten hakem açıklaması!

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık'ın umumi manada güzel birlikte dalavere sergilediğini söyleyerek, "En azından eyyamcı değildi" dedi. Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Baki ise ''Ali Palabıyık baş döndürücü

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı sonrası iki kulüpten hakem açıklaması!
03-02-2023 15:05
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın arkası sıra hakem Ali Palabıyık, ilkin sarı-lacivertli camiada tepkilerin gayesi oldu. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak da yarışmanın arkası sıra toplumsal iletişim araçları hesabından açıklamalarda bulundu. Başkan Sancak, "Dün leziz birlikte maç seyrettik. Yerde yatan, ama herhangi birlikte iki tarafın da kaybetmiş bulunduğu 2 benek var. Hakem umumi manada iyiydi. En azından eyyamcı değildi. Kimine layıkıyla el, bazısına layıkıyla gol, bazısına layıkıyla ofsayt, bazısına layıkıyla değil. Kimine layıkıyla fut dışarıda al kart, bazısına layıkıyla değil. Daha 45 benek var, rahat" ifadelerini kullandı.

“Hedefimiz Avrupa'ya gitmek”

Cezalı bulunduğu düşüncesince sustuğunu tamlayan Sancak, şunları kaydetti:

“Hedefimiz Avrupa'ya gitmek. Ama bazıları var. Elini Türk futbolunun üstünden çekmedikçe, bazıları futbolu yönetmekten vazgeçmedikçe işimiz zor. Cezalıyım, susuyorum. Cezam 2 katına çarpılarak verilmesin diye. Bazıları Adana'yı sevmiyor, niçin acaba?"

Selahattin Baki: 'Ali Palabıyık Fenerbahçe'ye harekât gerçekleştirmek düşüncesince işyar gelmiştir'

Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Baki, Yeni Adana Stadyumu uğrunda Ali Palabıyık'a baş döndürücü kaba laflar söyledi. Baki, ”Bu gece ezanı çabucak bu sezonun değil son dört, ilkokul sezonun özetini gördük. Ali Palabıyık baş döndürücü açık söylüyorum, Fenerbahçe'ye harekât gerçekleştirmek düşüncesince işyar gelmiştir. Vücut lisanı verdiği vermediği eksiksiz kararlarda herhangi birlikte nesne ortada. Bir grup henüz birlikte tomar elbette katledilebilir, bunun ayrıksı örneği var ise onu da konuşalım. Net birlikte gol atıyoruz, sayılmıyor. Üç parça açık penaltımız var, verilmiyor. Son bugün beraberliği yakalıyoruz, açık birlikte gol. VAR olmasa onu da vermemeye kalktı. Başta Fenerbahçeliler iktisap etmek üzere, eksiksiz futbolseverler dobra hatırlar. Ivan Bebek kabilinden onur yoksunu, itibar yoksunu birlikte hakem vardı. Ali Palabıyık'ı kutlama kartı ediyorum, onun da önüne geçti bugünkü performansıyla” biçiminde konuştu.

"Kim verdi bu buyruğu sana Fenerbahçe'yi katletmen için?"

Baki, kaba açıklamalarına şöyleki bitmeme etti:

”Ali Palabıyık, seni ki atadı bu maça? Kim verdi bu buyruğu sana, Fenerbahçe'yi katletmen için? Bu maçın şifresi çözülmeden, Türk futbolunun, Türk liginin şifresi çözülemez. Yeter artık. Sivas, Galatasaray maçında ofsaytımsı skandalıyla şu anki en iri rakibimize bökelik uğrunda 3 puan, bizlere bu kabilinden maçlarda birlikte puanı çetince alacağımız senaryolar. Bir henüz bu Ali Palabıyık'ı Fenerbahçe müsabakasını bırakın tek Türk takımının ast kütle karışma maçında kullanmak istemiyorum. Ivan Bebek örneği baş döndürücü ehemmiyetli birlikte örnek. O günden bu yana benim gördüğüm en açık birlikte camiayı katletti. Hakemle tartışıyorum, gövde lisanındaki rahatlık, Fenerbahçe'ye verdiği darbelerden sonra gülümseyerek verdiği cevaplar, sporcumuza huzur kullandığı üslup.”

"Bu muharebede ya bu arada kaybedeceğiz, yada bu arada kazanacağız"

Son namına Fenerbahçe camiasına seslenen Baki, ”Beraber olalım, bu muharebede ya bu arada kaybedeceğiz, yada bu arada kazanacağız. Biz bütünlük olursak, DOĞRU eskiden de örneklerinin bulunduğu kabilinden tığ bu ligi de bitiririz, bu ligi de böke bitiririz. Son birlikte el henüz Sayın Büyükekşi'ye soruyorum, bu maçın şifresini çözmeyi düşünüyor mu? Ne kabilinden birlikte açıklama yapmayı düşünüyor. MHK değişimin ne denli yerel durumunda bulunduğunu gördük. Bu senelerdir arazi etmiş, anti Fenerbahçe lobisi. Geldiğimizden bu yana harp verdiğimiz kafa giderayak son birlikte çarpış vurdu gitti Fenerbahçe'ye. Bundan sonrası TFF'de, Sayın Büyükekşi'de ve yönetiminde” niteleyerek laflarını noktaladı.

Süleyman Cenk İdaye - Serkan Çetinkaya
 

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze biçiminde yayınlanmaktadır. Haberin video, foto ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler