AK Parti İstanbul Tanıtım ve Medya Başkanları bir araya geldi

AK Parti İstanbul İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından, "39 İlçe 3 Kademe Tanıtım ve Medya Başkanları İstişare ve Planlama Toplantısı" gerçekleştirildi.

Politika - 1 yıl önce

Toplantıda mütekellim İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Her çevrim idrak ve formül değişiyor. Bu dönem; gözün, kulağı ve sesi geçmiş olduğu bir dönem. İşte bu sebepten dolayı gözün etkileme gücüne el edecek, kulağa ve kalbe de seslenme edecek dili yükseltmek sizin desteğinizle olacak." dedi.

Kağıthane Belediyesi Kültür Merkezi'nde AK Parti İstanbul İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından, "39 İlçe 3 Kademe Tanıtım ve Medya Başkanları İstişare ve Planlama Toplantısı" gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti İstanbul Tanıtım ve Medya'dan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Halime Kökçe, Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, 39 kaza 3 Kademe Tanıtım ve Medya Başkanları katıldı.

Selamlama hitabı özne İl Başkanı Kabaktepe, "Seçim sürecine en aşırı ulama sunan birimlerimizden bir tanesi de on paralık işkilsiz lansman ve komünikasyon araçları birimlerimizdir. Gayretlerinizin, çabalarınızın rastgele devir farkındayız. Şunu on paralık bir devir unutmayınız ki on paralık bir nesne tükenmiş değildir, rastgele nesne mekanizma halindedir. O sebepten dolayı bir iş yapılırken yahut yapılmışken onu elbette hâlâ iyi, hâlâ sansasyonel anlatabiliriz noktasında üretkenliğinizi yitirmeyin. Sözün etkileme enerjisini tasarruf etmek noktasında sizin üretkenliğinize, boşluk açınıza, fikirlerinize rastgele devir ihtiyacımız var" dedi.

Her zamanın idrak ve yönteminin değiştiğini tamlayan Kabaktepe, "Bu dönem; gözün, kulağı ve sesi geçmiş olduğu bir dönem. Yani insanoğlu gördüklerine, duyduklarından hâlâ aşırı inanıyor. Dilin etkisi azaldı, gözün etkisi yükseldi. İşte bu sebepten dolayı gözün etkileme gücüne el edecek, kulağa ve kalbe de seslenme edecek dili yükseltmek sizin desteğinizle olacak. Bunu en elleme biçimde başarabilmek düşüncesince rastgele gün, dünden hâlâ aşırı çalışmalıyız" sanarak konuştu.

"Bugün burada yolumuza askı olacak acemi fikirlerin çıkacağına inanıyorum"

Özgün içerikler üretilmesinin önemine aksan özne İl Başkan Yardımcısı Halime Kökçe ise, "39 ilçemizden toplantımıza iştirak sağlayıcı 3 Kademe Tanıtım ve Medya Başkanlarımıza teşekkürname ediyorum. İletişim, en tekaüt lakin en dobra işlerden biri. Bugüne denli el birliğiyle sağlam aşırı zorluğun üstesinden geldik. Yeni başarılara, dobra işlere, ibdai içeriklere gene kuvvet donanması yaparak imza atacağız. İl Başkanımızın da tabir etmiş olduğu kabilinden hepinizin fikri, önerisi aşırı kıymetli. Bu toplantımızın hedefi da elhak bu. Bugün burada yolumuza askı olacak acemi fikirlerin çıkacağına inanıyorum. Çünkü iletişim, başarıya revan yolun en çelimli feneridir. Daha aşırı çalışacağız. 2023 seçimlerinden de alnımızın akıyla çıkacağız inşallah." dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de, "Tanıtım ve komünikasyon araçları birimlerimiz, vatandaşlarımızla aramızdaki en ehemmiyetli enformasyon köprüsüdür. Yaptığımız işleri, icraatları, yaşama geçireceğimiz projeleri en sansasyonel biçimde duyurmamızı, anlatmamızı terazi misyonunu yürütme etmektedir. Bu sebeple komünikasyon araçları ve iletişimi rastgele devir önemsiyoruz. Özellikle 2023 seçimlerine gittiğimiz süreçte sizin heyecanınız, enerjiniz, gücünüz bizim de gücümüze kuvvet katacaktır" ifadelerini kullandı.

Daha sonradan Gazeteci Erem Şentürk ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa neşeli birer mülakat yapmış oldu ve iştirakçilerin sorularını cevaplandırdı.

Haftanın Öne Çıkanları

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, New York'ta BM 77. Genel Kurul Başkanı ile müşterek araya geldi

2023-01-20 23:05 - Politika

'En güzel karne hediyesi sıcak bir kucaklaşmadır'

2023-01-19 12:08 - Eğitim

Milyonlarca öğrencinin karne heyecanı! MEB'den sömestir tatilinde birlikte ilk

2023-01-20 08:08 - Eğitim

Yangın söndürme tüplerinin bakımı ve dolumu yangıncılık eğitimi meydan öğrencilerden

2023-01-18 14:05 - Yaşam

Kısmetse Olur Yaren sakıt poposu karşı konuştu!

2023-01-17 02:05 - Gündem

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir'den Baykar'a müteveccih iddialara yanıt

2023-01-16 21:08 - Teknoloji

Tarım ve Orman Bakanlığının "dijital kütüphanesi" 25 bin üyeye ulaştı

2023-01-17 13:05 - Ekonomi

Sesi doğala yaklaşan algılayan domestik sema cihazı tanıtıldı

2023-01-18 00:05 - Teknoloji

İhlas Mağazası'nın 162'nci şubesi Kozan’da açıldı

2023-01-19 19:05 - Ekonomi

Spor Toto Süper Lig’de ilk devre istatistikleri belli oldu

2023-01-16 17:13 - Spor

İlgili Haberler

YTP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz: 'Seçimlerin ertelenmesi düşüncesince YSK‘ya başvuracağız'

05:06 - Politika

AK Partili Mehmet Metiner ekranda görmüş oldu AK Parti'yi uyardı: Makam düşüncesince rastgele şeyi yaparlar

14:05 - Politika

Zafer Partisi'nde Ümit Özdağ'ın yegâne adamlığına başkaldırma fail 7 ad istifa etti!

08:05 - Politika

6'lı masada yaşanmış olan bunalım düşüncesince Meral Akşener'den fenomen açıklama!

05:06 - Politika

Meral Akşener’den CHP’nin HDP’yle görüşmesine yeşil ışık

23:06 - Politika

Günün Manşetleri

Adana'da depremden etkilenen etibba bina kooperatifi kurdu

13:06 - Sağlık

Herkes intihar etti sanıyordu lakin hayret esas çıktı! Meğer kocası...

13:05 - Gündem

Adana'da depremde hasar gören 14 eğik apartmanın yıkımına başlandı

12:06 - Gündem

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi vakit 15.00'e derece görev vermeyecek

12:05 - Gündem

İstanbul'da sonuç 7 ayda 110 titrem gümrüksüz sigara, alkol ve tütün ele geçirildi

11:06 - Gündem